Magyar Deutsch Română Slovenský English Russian
 
Nyitólap / köszöntő
BEMUTATKOZÁS
Elérhetőségeink
Termékeink
Kereskedőink
Szolgáltatásaink
Telma retarder
A KARDÁNOKRÓL
Partnereink
Tanúsítványok
Ajánlatkérés
Kapcsolatfelvétel
Hírlevél
HÍREK

Biztonsági előírások

Termékeink azon tulajdonságait, melyekről információs anyagainkban írunk vagy más írásos formában megerősítünk, gondos vizsgálatok támasztják alá. A megrendelő ismeri termékeink meghatározott felhasználási területre vonatkozó lényeges követelményeit és ez kötelezi arra, hogy a rajzokat és műszaki dokumentációkat, melyeket a vevő által megadott adatok alapján mi készítünk, átnézze és az adott felhasználási területhez való megfelelését ellenőrizze. Az általunk kiválasztott és méretezett kardántengelyt csak ajánlásként vegye figyelembe.

A személyi és anyagi károk elkerülése érdekében a kardántengely felhasználása során feltétlenül tartsák be a következő biztonsági előírásokat:

  • Mindenhol, ahol a forgó kardántengely személyi sérülést vagy anyagi kárt okozhat, a felhasználónak meg kell tennie a szükséges óvintézkedéseket az EU vonatkozó előírásainak figyelembevételével.
  • A kardántengely beépítését és karbantartását csak szakképzett személyzet végezheti.
  • A kardántengelyhez megadott üzemeltetési műszaki paramétereket, (nyomaték, fordulatszám, hajlásszög, hossz stb.) nem szabad meghaladni.
  • Amennyiben a kardántengelyen olyan változtatást hajtanak végre, amelyet előtte nem egyeztettek velünk, akkor a kardántengely minden garanciát elveszít.
  • A kardántengelyeket beépítésre kész, zsírral feltöltött állapotban, valamint a megadott fordulatszámon kiegyensúlyozva és lefestve szállítjuk. A kardántengely kiegyensúlyozását semmi esetre sem szabad megváltoztatni.
  • A nem megengedett mértékű kiegyensúlyozatlanság egyenetlen futást, ez pedig a kardáncsuklók idő előtti elkopását okozza. Szélsőséges esetben a kardántengely akár ki is pöröghet a felhasználási helyéről.

 


 
 
Általános Szerződési Feltételek
Adatvédelmi nyilatkozat
Copyright © 2013. Eurokardán Kft. All rights reserved.
EUROKARDÁN Kft gépparkja fejlesztését szolgáló gép és eszközvásárlásait az Európai Unió támogatásával,
az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg.
www.nfu.hu | www.magzrt.hu | www.gvop.hu
www.ysolutions.hu