Bezár

Adatvédelmi Nyilatkozat

1. Általános adatok
Cégnév: EUROKARDÁN KFT.
Székhely: H-9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.
Telephely: H-9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.
Fax: +36 (96) 310-147
Központi telefon: +36 (30) 531-0000
E-mail:
Honlap: www.eurokardan.hu
Cégjegyzékszám: Cg.08-09-006021
Adószám: 11461186-2-08
Ügyvezető: Gacs Gábor

2. Ismertető
Számunkra ügyfeleink bizalma fontos, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a személyes adatok biztonságos tárolására és etikus alkalmazására. Természetesen elfogadjuk és alkalmazzuk a GDPR által előírt szabályzásokat, hiszen annak tartalma az Önök védelmét szolgálja.
Weboldalunkon keresztül általános kapcsolatfelvételre van lehetősége, személyes adatainak kezelésére alkalmas és álláspályázatainkra alkalmas űrlap segítségével tud kapcsolatba lépni velünk. Kapcsolatfelvételi e-mail küldésével és mindkét űrlap kitöltésével Ön személyes adatokat fog közölni velünk, amelynek jogalapja az Ön jogos érdeke (hiszen személyes adatai nélkül nem tudunk Önnek válaszolni, vagy nem tudjuk elindítani az állásra történő jelentkezést követő kiválasztási eljárást). Ezen felül az EUROKARDÁN Kft. üzemeltett elektronikus üzletet (webshop), amely az Ön kényelme és elégedettsége érdekében történik. Itt a vásárlásnak az adó- és számviteli szabályok szerint szükséges adatkezelését végezzük el, amely esetben a jogszabályokban megállapított időig ezeket az adatokat meg is őrizzük!
Az alábbiakban összefoglaltuk, mi történik az Ön adataival, azokat hogyan dolgozzuk fel, meddig tároljuk és milyen jogok illetik meg Önt, mint az adatok tulajdonosát.

3. Adatkezelési hozzájáruló űrlap kitöltése
Kapcsolat felvételi űrlap kitöltése és elküldése során a következő adatfeldolgozás történik:
Az űrlapot kitöltő neve, e-mail címe, valamint az üzenet tárgy és tartalma kerül elküldésre az EUROKARDÁN Kft. által kezelt címre.

  • Kezelt személyes adatok: név, e-mail cím
  • Adatkezelés célja: az űrlap kitöltőjének azonosítása válaszadás céljából
  • Adatkezelés jogalapja: űrlap kitöltőjének jogos érdeke
  • Adatkezelés időtartama: megkeresés tárgyától függően az adatok további folyamatokba kerülhetnek (ajánlatkérés, szerződéskötés, állásra jelentkezés, panasz stb.), melyek önmagukban meghatározhatnak különböző adattárolási időtartamot. Általános információ kérés esetében az adattárolás időtartama 3 naptári hónap.
  • Adatkezelés módja: általános információkérés esetén az EUROKARDÁN Kft. levelező rendszerében, speciális megkeresés esetén a megkeresés témája szerint az EUROKARDÁN Kft. vállalatirányítási rendszerében hozzáférés jogosultsággal korlátozva, hogy kollégáink közül is csak azok férhessenek hozzá, akiknek a munkájukból fakadóan az feltétlen szükséges.

4. Állásra történő jelentkezés űrlap kitöltése
Az űrlapot kitöltő neve, e-mail címe, megpályázott pozíció, születési hely, idő, lakcím, valamint az önéletrajz és kapcsolódó dokumentumok kerülhetnek elküldésre az EUROKARDÁN Kft. ügyvezetője által kezelt címre.

  • Kezelt személyes adatok: név, e-mail cím, születési hely, születési idő, lakcím, önéletrajz és kapcsolódó dokumentumok
  • Adatkezelés célja: az álláspályázó megítéléséhez szükséges információk kiértékelése
  • Adatkezelés jogalapja: űrlap kitöltőjének jogos érdeke
  • Adatkezelés maximális időtartama: 6 hónap
  • Adatkezelés módja: űrlap beküldését követő 3 hónapon belül döntés születik arról, hogy a pályázóval folytatódik a felvételi eljárás. Nemleges válasz esetén a válaszadástól számítva még további 3 hónapig tároljuk az adatokat. Igen válasz esetén felvesszük a kapcsolatot jelölttel, és elindul a pályázati eljárás. Az eljárás végén meghozott döntéstől függetlenül az érintett adatok a döntéstől számított 3 hónap múlva kerülnek törlésre.

5. Weboldalunkon történő egyéb adatgyűjtés
Weboldalunk cookie-kat használ böngészőjének vagy eszközének azonosításához. A cookie egy kisméretű fájl, amely akkor kerül az Ön számítógépére, amikor egy webhelyet keres fel. Amikor ismét felkeresi az adott webhelyet, a cookie-nak köszönhetően a webhely képes felismerni az Ön böngészőjét és azt, hogy Ön már járt itt. A cookie-k tárolhatnak felhasználói beállításokat és egyéb információkat is. Visszaállíthatja böngészője beállításait, hogy az utasítsa el az összes cookie-t, vagy hogy jelezze, ha a rendszer éppen egy cookie-t küld. Azonban lehet, hogy bizonyos webhelyfunkciók vagy szolgáltatások nem fognak megfelelően működni cookie-k nélkül. A weboldalon a Google Analytics által használt cookie-k (sütik) működnek, melyek működésére a Google adatvédelmi irányelvei vonatkoznak, melyet megtalál a következő linken: (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu).

  • A kezelt adatok: Dátum, időpont, felhasználó számítógépének IP címe, meglátogatott oldal IP címe, előzőleg meglátogatott oldal IP címe, felhasználó operációs rendszerével kapcsolatos adatok.
  • Az adatkezelés jogalapja: Az információszabadságról és az információs önrendelkezési jogról szóló 2011.évi CXII. tv 5.§-a, alapján a weblap látogatóinak önkéntes hozzájárulása.
  • Az adatkezelés időtartama: A honlap megtekintésétől számított 2 év időtartam.

6. Hiba vagy igény bejelentés során rögzített adatok

  • Kezelt adatok: bejelentő személy adatai (név, e-mail cím, telefonszám).
  • Az adatkezelés célja: a bejelentés(ek) megvalósításának teljesítettsége, a bejelentő vevői elégedettség vizsgálata, valamint a folyamatos szolgáltatás javítás érdekében.
  • Az adatkezelés jogalapja: Az információszabadságról és az információs önrendelkezési jogról szóló 2011.évi CXII. tv 6.§-a alapján, a bejelentő jogos érdeke.
  • Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnését vagy a szolgáltatás teljesítését, vagy az utolsó bejelentéstől számított 3 év.
  • Az adatkezelés módja: EUROKARDÁN Kft. vállalatirányítási rendszerében, hozzáférés jogosultsággal korlátozva, hogy kollégáink közül is csak azok férhessenek hozzá, akiknek a munkájukból fakadóan az feltétlen szükséges.

7. A személyes adat tulajdonosa számára biztosított jogok
A GDPR és ennélfogva az EUROKARDÁN Kft. is biztosítja a személyes adat tulajdonosa számára a következő jogokat:

  • A tájékoztatás kéréshez való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet tőlünk, hogy cégünk milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
  • A helyesbítéshez való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk, hogy valamely adatát módosítsuk. Erről az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedünk, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
  • A törléshez való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának törlését, amennyiben az nem jogszabály által kötelezően kezelt adat. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
  • A zároláshoz való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok zárolását. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
  • A tiltakozáshoz való jog: Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és a döntéséről Önt e-mailben tájékoztatjuk.

Fentiekkel vagy más, adatvédelemmel kapcsolatos kérdések tekintetében vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen, kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt keresni fogják Önt.

A személyes adatok kezelése a mindenkor érvényes adatkezelési szabályoknak megfelelően történik.

Győr, 2018.05.18.

A cookie beállításokat jelenleg az oldal tetején lévő cookie-k kezelése sávban tudja megadni.

Aktualitások

Miért érdemes minket választani?

Több mint 20 év szakmai tapasztalat

Több ezer elégedett magyar és külföldi partner

Magyarország legnagyobb kardánalkatrész-készlete

Magyarország vezető kardánszervize

Versenyképes árak

Kedvező szállítási idők

Minőségi alkatrészek, szolgáltatások

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról!

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

EUROKARDÁN Kft gépparkja fejlesztését szolgáló gép és eszközvásárlásait az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg.
www.nfu.hu|www.magzrt.hu|www.gvop.hu

Bezár